Conferentie 1 : CREATIVITEIT

Gepost op 03 februari, 2011

Conferentie 1 : CREATIVITEIT

Met veel trots mochten we onderstaande sprekers voorstellen op ons event. Het was een leerrijke ervaring met inzichten die ons enkel maar kunnen motiveren!

Dhr. Stefan Kerkhofs – The Fun Group:
Chief Executive Officer

JCI Beringen - Stefan Kerkhofs


In 1989 leert Stefan Kerkhofs in het buitenland het elastiekspringen kennen en nog dat zelfde jaar start hij met een eigen Benji-team, puur voor de hobby. Met de kranen van zijn ouders was dat niet zo moeilijk. Na een periode van heel wat research en testen wordt het eerste publiekelijk evenement georganiseerd op zondag 17 juni 1989. Ondertussen vierde de Fun Group reeds zijn 20ste verjaardag en blijven ze volharden in hun innovatie en creatieve aanpak.Dhr. Raymond Vanstraelen – Bio-Racer:
Chief Executive Officer

JCI Beringen - Raymond Vanstraelen


Bio-Racer, een samentrekking van “Biomechanica” en “Racer”, ziet het levenslicht in 1984. De oprichter, Raymond Vanstraelen, gebruikt zijn ervaring en totaal eigen visie met betrekking tot de positie op de fiets om een revolutionair computersysteem te ontwikkelen: het “Bio Racer Bike Fitting System”. Tegenwoordig is dit systeem – ter creatie van een optimale fietshouding - niet meer weg te denken uit het profpeloton en voor de recreatieve fietser is het de standaard. Na de fiets stort het jonge bedrijfje zich op de kledij van de fietser, waar ze met o.a. het gebruik van Lycra wederom revolutionair zijn.